Käsineet arkeen ja vapaa-aikaan

Käsineet, hansikkaat, sormikkaat, rukkaset, toppakintaat – rakkailla lapasilla on monta nimeä. Olemme Lapin laukussa panostaneet laajaan ja monipuoliseen käsinevalikoimaan, sillä tiedämme, että käyttötarpeita on monia 

 

Oli kyseessä kevät tai talvi, vapaa-aika tai urheilusuoritus, meiltä löytyy käsineet tilanteeseen kuin tilanteeseen. Liikkeessämme on erityisen runsas valikoima nahkahansikkaita sekä käsineitä monenlaiseen urheiluun: muun muassa kelkkailuun, pyöräilyyn ja hiihtoon. 

Meiltä löydät laajan valikoiman matka- ja käsilaukkuja, lompakoita, käsineitä ja pipoja niin naisille kuin miehille.

Freedom Moses ja hylkeennahkakengät

Annamme persoonallisen tyylin näkyä valikoimassamme. Tämä nousee esiin muun muassa sesonkituotteissamme: kesän pirteissä ja värikkäissä Freedom Moses sandaaleissa sekä talven paukkupakkasille sopivissa pehmeissä Topaz of Norway -hylkeennahkakengissä.  

 

Freedom Mosesin mukavaakin mukavammat sandaalit ovat monien luottotuote ja viimeistelevät persoonallisen kesätyylin. Kekseliäät design-sandaalit on tehty ympäristöystävällisestä materiaalista ja ovat täysin vedenkestävät. 

 

Hylkeennahkakengät ovat talvinen erikoisuutemme, joissa yhdistyy pohjoisen estetiikka, luonnonvärinen hylkeennahka ja lämmin villa. Erittäin pehmeä, lämmin ja näyttävä talvikenkä. 

lapin laukku topaz of norway
lapin laukku nabo
lapin laukku hofler
lapin laukku 4 hands