Käsilaukku kruunaa tyylin

Rakastamme erilaisia käsilaukkuja naisten olkalaukuista miesten työlaukkuihin – hyvä käsilaukku kruunaa tyyliisi ja saat käyttötarpeeseen sopivan tilan tavaroillesi.  

 

Vaihtuvassa valikoimassamme korostuvat erilaiset nahkalaukut sekä miehille että naisille, värikkäät reput koululaisille ja aikuisille sekä trendikkäät käsilaukut arkeen, juhlaan ja reissuun. Meiltä löytyy myös laaja kirjo bisnes- ja tietokonelaukkuja.  

 

Liikkeestämme löytyy muun muassa Chesterfieldin, Monten sekä Daniele Donatin tuotteita. 

Meiltä löydät laajan valikoiman matka- ja käsilaukkuja, lompakoita, käsineitä ja pipoja niin naisille kuin miehille.

Tyylikkäät lompakot ja suojatut korttikotelot

Pieni ja näppärä korttikotelo vai isompi lompakko, johon sopii kaikki korteista kolikoihinMeiltä löytyy kattava valikoima erilaisia lompakoita sekä miehille että naisille Aarnin laadukkaista design luomuksista hillittyihin nahkalompakoihin. Materiaaleissa olemme nostaneet esiin erityisesti luonnonmateriaaleja. 

 

Olemme myös panostaneet laajaan RFID suojattujen korttikotiloiden valikoimaan. RFIDsuojaus tekee kotelosta turvallisen ja estää korttien etäluvunOsassa korttikoteloista on myös enemmän tilaa, jos tarvitset seteleille ja kolikoille säilytystilaa normaalin lompakon tapaan. 

Asusteet esiin

Matka- ja käsilaukkujen sekä lompakoiden ja käsineiden ohella meillä on myös kirjava valikoima erilaisia asusteita, kuten kelloja ja aurinkolaseja. Tule tutustumaan ja anna asusteiden täydentää tyyliäsi!
lapin laukku topaz of norway
lapin laukku nabo
lapin laukku hofler
lapin laukku 4 hands